PREINSCRIPCIONS CURS 2019-2020

Bona tarda famílies, 

Sabem que teniu moltes ganes de saber més informació de les colònies d'estiu i aquí us la portem!!!!

Farem les colònies el més a prop de casa possible, encara estem buscant els llocs on anar per això necessitem la vostra ajuda i que feu les inscripcions el més aviat possible (teniu fins el 5 de juny) per poder tancar les reserves. Us informarem dels llocs on anirem quan tinguem les reserves fetes. 

Com ens vau demanar a la reunió intentarem reduir els grups de colònies per tal que sigui més fàcil la gestió. De moment tampoc us podem assegurar quants grups farem ja que dependrà de les vostres inscripcions. 

En un principi seguim amb les dates anunciades anteriorment i intentarem no canviar-les. Tot i així com que encara no tenim totes les cases contractades no ho podem assegurar, si aquestes canvien us avisarem immediatament.

També intentarem mantenir els preus  de les colònies ja anunciats anteriorment. De moment heu de pagar 150€ i en el moment de signar la inscripció presencialment us comunicarem la diferència que faltarà. 

Per l'altra banda també dir-vos que seguirem en tot moment els criteris establerts per la generalitat i aquests ens demanen que tots els participants de l'activitat hagin de complir els següents requisits el dia de de marxar de colònies: 

  • No tenir Covid-19 ni símptomes compatibles.

  • No haver conviscut (o haver estat en contacte) amb persones positives de Covid-19 o simptomatologia compatible en els últims 14 dies.

  • Tenir el calendari de vacunacions actualitzat.

  • En el cas persones amb patologies prèvies (població de risc): caldrà que un servei mèdic valori de manera individualitzada la idoneïtat de participar.

 

Aquesta vegada les inscripcions aniran una mica diferent a com esteu acostumats: 

en aquest correu trobareu els enllaços de 4 formularis diferents (en funció de les edats dels participants) i haureu d'inscriure als vostres fills/es a l'edat que els pertoca!!!

Per formalitzar la inscripció trobareu al final d'aquesta el pagament de 150,00€ que haureu de fer al moment amb la vostra targeta. No serà vàlida la inscripció si no es fa aquest pagament. Un cop feta la inscripció correctament rebreu un correu de confirmació.

Teniu fins el 5 de juny per fer les inscripcions en aquests enllaços: 

  • colònies participants nascuts 2008-2014: CLICA AQUÍ

  • colònies participants nascuts 2006-2007: CLICA AQUÍ

  • colònies participants nascuts 2004-2005: CLICA AQUÍ

  • colònies participants nascuts 2003: CLICA AQUÍ

 

Famílies si teniu algun dubte no dubteu en preguntar-nos!

Us esperem a les colònies d'estiu 2020!!!

Atentament, 

Els monitors i monitores de l'esplai fem-nos amics 

PREINSCRIPCIONS
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

ESPLAI FEM-NOS AMICS